De koelcontainers staan gereed voor de start van de actie.
De koelcontainers staan gereed voor de start van de actie. Foto: Stefan Folmer

Worstenbrood Overasseltse Boys

Algemeen

OVERASSELT - Ook dit jaar organiseert Overasseltse Boys de welbekende worstenbroodactie. Het is tijdens deze actie mogelijk om worsten- en saucijzenbroodjes te kopen. 

De win-win situatie wordt gecreëerd doordat u wat lekkers voor de feestdagen in huis haalt en de opbrengst van de actie voor de vereniging is welke deze zeker in deze tijden goed kan gebruiken.

Zoals gebruikelijk gaan we het dorp rond op de zaterdagochtend voor kerst, zaterdag 18 december. “U kunt dan iemand van Overasseltse Boys aan de deur verwachten. Ook kunt u zelf het lekkernij op de zaterdag vanaf 10:00 uur komen kopen op sportpark De Passelêgt aan de Ewijkseweg in Overasselt. We zullen zowel bij u aan de deur als op het sportpark de coronamaatregelen in acht nemen.”

“Bent u zaterdag onverhoopt niet thuis of wil u er zeker van zijn dat u de overheerlijke worsten- en saucijzenbroodjes in huis krijgt, dan kunt u mailen naar worstenbroodjes@overasseltseboys.nl of deze dag contact opnemen met Stefan Folmer 0652594490. Steun uw lokale verenigingsleven en doe mee met deze actie!”