Het team van Slagerij Hermanussen voor de nieuwe zaak aan Lagenhof;
Het team van Slagerij Hermanussen voor de nieuwe zaak aan Lagenhof;

Een gezellige kerst… begint bij Slagerij & Catering Hermanussen

OVERASSELT/BEUNINGEN - De voorbereidingen van de feestdagen zijn al in volle gang. De worstmakers en slagers zijn dagelijks bezig bij Slagerij & Catering Hermanussen met het bereiden van ambachtelijke producten en specials. Ook staan de verkoopmedewerkers in de winkel vol enthousiasme voor u klaar. Zij adviseren u graag om uw diner tijdens de feestdagen tot een smakelijk succes te maken.

Met de vleesgerechten, specials en complete kerstmenu’s zet u binnen een handomdraai een smakelijk diner op tafel. Maak uw keuze uit specialiteiten als gevulde kalkoen, varkenshaas met brie, gevulde portobello ’s of een menu compleet met soep, breekbrood en een dessert.

Speciaal voor de feestdagen zal de toonbank uit een ruimer assortiment bestaan. Vleesspecialiteiten, diverse (gevulde) rollades, de meest malse biefstukjes, verschillende kalfsvleesproducten en nog veel meer vlees van kwaliteit: voor de kerstdagen zijn deze producten voldoende op voorraad in beide winkels.
Loop lekker binnen op een rustig tijdstip en haal uw boodschappen voor de kerst tijdig in huis. Ook is er de mogelijkheid om uw producten vacuüm te verpakken.

"Wij voorzien u graag van onze producten. U kunt uw bestelling online bestellen op www.cateringhermanussen.nl onder het kopje kerst of kom een bestelflyer halen in de winkel." Ook telefonisch of per e-mail helpen zij u graag. Voorkom teleurstelling en bestel uiterlijk voor 17 december uw kerstbestelling.

Slagerij Hermanussen, Lagenhof 3, Overasselt; 024 6221329
Slagerij Hermanussen Beuningen, Mauritsplein 3, Beuningen, 024 6753300
www.cateringhermanussen.nl.