Edelweisz blij

met stemmers en krassers

BERG EN DAL - De afgelopen maanden deed Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal mee met twee acties. Edelweisz haalde een mooi bedrag op. Met Rabo ClubSupport steunt Rabobank Rijk van Nijmegen het rijke verenigingsleven in de regio. Alle leden van de Rabobank konden tijdens de stemperiode hun stem uitbrengen op hun favoriete club.

Met Spaar je club gezond geeft Nico de Witt Plus uit Beek-Ubbergen clubs en verenigingen een steuntje in de rug. Klanten ontvingen bij de boodschappen vouchers die open gekrast konden worden en vervolgens konden de punten aan een club of vereniging naar keuze geschonken worden.

Jeugdopleiding en concerten
Inmiddels zijn de uitslagen bekend. Muziekgezelschap Edelweisz kan dankzij Rabo ClubSupport een extra bijdrage besteden aan de muziekopleiding voor kinderen uit Berg en Dal. Met de opbrengst van Spaar je club gezond organiseert Edelweisz leuke concerten zo gauw de coronamaatregelen het weer toelaten.


Edelweisz bedankt alle stemmers en krassers en bedankt ook Rabobank Rijk van Nijmegen en Nico de Witt PLUS voor het opzetten van deze acties. Meer informatie over Muziekgezelschap Edelweisz staat op www.facebook.com/edelweiszbergendal en op www.instagram.com/edelweiszbergendal.