Beeld uit de viering van 5 december 2021. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 5 december 2021. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Kerkdiensten en activiteiten

protestantse Joriskerk Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse diensten en de activiteiten rondom de Protestantse Joriskerk van Heumen."

Vanwege de anderhalve meter regel is de capaciteit beperkter dan voorheen, en daarom dient u zich aan te melden via scriba@pknheumen.nl. Zie ook de actuele coronamaatregelen op www.pknheumen. De vieringen beginnen om 10.00 uur. Deze zijn ook online te volgen vanaf 9.55 uur via pknheumen.nl, direct vanaf de startpagina.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde.

Zondag 12 december: Voorganger op deze Derde Adventszondag is ds. H.T. Kroesbergen. De collecten zijn voor Stichting Wenchi Hospital Ghana en de Diaconie.

Zondag 19 december: Voorganger op deze Vierde Adventszondag is ds. D.F. Blom uit Cuijk. De collectedoelen zijn gelijk aan die van 12 december.

Agenda
De winterwerkavond van 14 december gaat helaas niet door. Het adventsproject van de kindernevendienst vindt digitaal via een appgroep plaats. De kerstpostactie (19 dec.) en de kerstkuier (24 dec. van 15-17 uur) gaan vooralsnog wel door. Voor actuele informatie: www.pknheumen.nl

Collecte: Ook kunt u uw gift overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

Voor contact en voorbeden kunt u in contact komen met dominee Kroesbergen via predikant@pknheumen.nl.