Afbeelding

Dit jaar ook de appelbeignets uit eigen keuken!

Ze zijn er weer:

oliebollen bij SPAR Molenhoek!

MOLENHOEK – Niemand in de regio Molenhoek hoeft het met oud en nieuw zonder oliebollen te doen. Want voor het derde jaar op rij, bakt de SPAR ze weer. Gezien de vraag vorige jaren, heeft eigenaar Assad Yousufzai de capaciteit verder uitgebreid. En... ook de appelbeignets worden dit jaar door de Spar zelf gebakken. Dat betekent dat ze van de hoogste kwaliteit zijn, net als de oliebollen, die verkrijgbaar zijn in de smaken met rozijnen/appelen en naturel!

Wat was het vorig jaar smullen van die oliebollen en appelbeignets! Een meer dan overheerlijke oudjaarslekkernij! Vanaf maandag 27 december bakt het team van de supermarkt ze weer en worden ze warm en vers zo uit de olie vanuit de oliebollenkraam verkocht.

Bekend is dat de oliebollen van een ongekende kwaliteit zijn. Gebakken volgens een recept met hoogwaardige ingrediënten. De smakelijke en luchtige oliebollen, vonden de vorige jaren gretig aftrek. Op oudjaarsdag was de bekendheid al zo groot, dat er zich rijen klanten aan de kraam vormden.

“Dit jaar zijn we er weer met de kraam. Vanaf maandag 27 december tot en met 31 december. En we maken het oudjaarsdag extra gezellig met warme chocomelk en glühwein.”

SPAR Molenhoek, Prinsenweg 13, Molenhoek; 024 3584756.