(foto: Peter Hendriks)
(foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Na 31 jaar neemt Vincent Schoenaker afscheid van De Oude Molen

GROESBEEK - Na 31 jaar de Oude Molen te hebben gerund, neemt Vincent Schoenaker officieel afscheid van de Oude Molen. Vincent en Margot verbaasden 31 jaar geleden alles en iedereen, om de Oude Molen over te nemen. 

Vincent had een goede baan bij de Rabobank, terwijl Margot actief was in het horecaonderwijs. Het bekende horecabedrijf in de regio, kreeg na de overname, met behulp van familie, vrienden en kennissen een grondige opknapbeurt. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vaste pleisterplaats in de regio voor wielrenners, motorrijders, wandelaars (vierdaagse) en niet te vergeten de dagjesmensen, die Groesbeek jaarlijks aandoen.

Het bedrijf is uitgegroeid van twee naar vier vaste medewerkers en van zes naar vijftien parttimers. Ondanks de drukke tijd heeft het gezin vier kinderen gekregen, die allen hun vleugels hebben uitgeslagen. Er bleek bij de kinderen geen behoefte te bestaan om het bedrijf over te nemen.
In juli kwam onverwachts overbuurman Frans Belgers met de vraag of hij het bedrijf kon kopen. Na veel wikken en wegen heeft Vincent de knoop doorgehakt en besloten het bedrijf met ingang van januari 2022 te verkopen. "Het zal niet meevallen, ik heb veel mensen ontmoet en vooral leren kennen", aldus Vincent.

Op maandag 27 december van 13.00 tot 17.00 uur wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om afscheid te nemen van Vincent en medewerkers om gezamenlijk een afscheidsborrel te drinken. Uiteraard in De Oude Molen aan de Molenweg 48 in Groesbeek.