(foto: René Hendriks)
(foto: René Hendriks) Foto:: René Hendriks

Nieuws van KBO Beek

BEEK - De attentie die alle KBO Beek-leden ter gelegenheid van het 70-jarig jubileum gekregen hebben, is bijzonder goed ontvangen, getuige de vele bedankjes die het bestuur mocht ontvangen.

Helaas kunnen, doordat het advies is de contacten zoveel mogelijk te beperken, het bloemschikken en ook de kerstviering dit jaar opnieuw geen doorgang vinden. "Jammer, optimistisch als wij zijn, kijken wij vol verwachting uit naar de nieuwe kansen in het volgende jaar. Maar de KBO Beek zou de KBO Beek niet zijn, als wij voor onze leden niet nog iets in petto hadden om uw feestdagen wat op te vrolijken.
Het is nu uitkijken naar onze muzikale Nieuwjaarsinloop op 8 januari 2022 in het Kulturhus Beek waar alle senioren van harte welkom zijn om elkaar een goed jaar te wensen en heel misschien weer een dansje te maken. Meer over deze inloop in Hét Gemeente Nieuws in december."

"Lid zijn van de KBO Beek loont altijd. Nu de KBO Beek een heel jaar van dichtbij meemaken, dat kan door nu voor twintig euro per kalender jaar lid te worden", aldus Gérard Tesser, voorzitter van de KBO Beek; 024 3226377 voor alle informatie.