Van 16 t/m 22 december

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS BOOGSCHUTTER. Boogschutters hebben over het algemeen een ijzeren gezondheid. En als ze al iets mankeren, dan piepen ze niet en houden ze de moed erin met veel humor. Hun heupen zijn een gevoelig punt (slijtage). Omdat ze sportief zijn hebben ze ook vaak blessures. Een ander gevoelig punt is de lever. Naarmate ze ouder worden moeten ze hun gewicht in de gaten houden.

RAM 

21 maart t/m 20 april
Zo vlak voor de feestdagen is het redelijk rustig in jouw bestaan. Af en toe verveel je jezelf zelfs. Is dat de reden dat je het nodig vindt om rond de 17e zo hoog van de toren te blazen. Het lijkt wel alsof je om een compliment verlegen zit. Na de 21e erger je je dood aan mensen die zichzelf erg belangrijk vinden.

STIER 

21 april t/m 21 mei
In het weekend van 18 en 19 december krijg je te maken met mensen die je min of meer hun wil willen opleggen. En daar ben je niet van gediend. Vanaf de 19e loopt jouw planeet Venus schijnbaar achteruit. Daardoor kies je met de feestdagen voor oude vertrouwde manieren om die dagen in te vullen.

TWEELINGEN 

22 mei t/m 21 juni
Tijdens het komende weekend kies je vooral voor ontspanning. Je gaat uit met vrienden en vriendinnen. Lekker lunchen of een filmpje pakken. Op maandag ben je weer haarscherp met leuke ideeën en goede samenwerkingsverbanden. Woensdag ben je tijdens een uitleg wel erg lang van stof.

KREEFT 

22 juni t/m22 juli
Vlak voor het weekend krijg je te maken met mensen die erg gesloten zijn. Aandringen helpt niet. Rustig wachten en geduld oefenen wel. Op zondag is het volle maan en dat maakt jou altijd onrustig. Kalmeer jezelf met een pot thee en goed gezelschap. Of probeer eens uit of yoga jou kan bekoren.

LEEUW 

23 juli t/m 22 augustus
Tot en met zaterdag gaat het op maatschappelijk vlak niet zo goed. Veranderingen worden jou min of meer opgedrongen en daar hoe je niet van. Jij wilt zoveel mogelijk zelf de dienst uitmaken. Op relationeel vlak gaat het echter juist erg goed. Samen met de ander maak je dingen mee die jullie verbinden!

MAAGD 

23 augustus t/m 21 september
In het weekend ontmoet je nogal chaotische mensen. Maar ze verpesten je humeur niet. Integendeel. Ze voegen iets kleurrijks toe aan jouw bestaan. Na het weekend bedenk je heel slimme oplossingen voor bepaalde vraagstukken of problemen. Laat de techniek voor je werken.

WEEGSCHAAL 

22 september t/m 22 oktober
In het weekend ben je gezegend met veel aandacht van anderen. Daar geniet je van! Maar ook jij bent nu kwistig met aandacht voor de ander. Je strooit met complimentjes. Vanaf zondag ga je een periode van een paar weken tegemoet waarin oude contacten centraal staan. Ook daar geniet je van.

SCHORPIOEN 

23 oktober t/m 21 november
Rond aanstaande vrijdag weet jij exact wat je wilt en hoe je het wilt. Een ander zou misschien zeggen dat jij je wil doordrukt maar jij ziet het gewoon als een moment waarop je prima in je vel zit. Vanaf zondag krijg je te maken met mensen die een beetje in de bonen zijn. Reken ze daar niet te hard op af!

BOOGSCHUTTER 

22 november t/m 21 december
Tot en met zondag heb jij alle ruimte om je eigen gang te gaan. Bedenk welke oude plannen in de ijskast liggen en maak er iets moois van. Op maandag speelt jouw persoonlijke mening de hoofdrol. Geef je anderen wel de ruimte? Op woensdag gebruik je zoveel woorden dat de boodschap niet over komt.

STEENBOK 

22 december t/m 19 januari
Rond 17 december gaan de dingen niet zoals jij zou willen. Dat heeft te maken met nogal bazige types in jouw directe omgeving. Je kunt ze de mond snoeren of even wachten tot jouw steenbok periode weer begint op de 21e. Op maandag ben je een kei in het uitleggen van ingewikkelde zaken.

WATERMAN 

20 januari t/m 17 februari
Aanstaande vrijdag baal je van de meer conservatieve mensen in jouw omgeving. Jij vindt dat ze je onnodig afremmen. Op zaterdag rem jij jezelf af door zaken ingewikkelder te maken dan nodig is. Komende maandag lukt het je echter om met weinig woorden veel te zeggen. En iedereen snapt het!

VISSEN 

18 februari t/m 20 maart

Soms sta jij met een mond vol tanden. Maar niet in het komende weekend. Je komt prima uit je woorden en soms ben je zelfs poëtisch bezig. Op maandag kom je erachter wat je eigenlijk wilt. Een goed moment om je plannen te ontvouwen! Op woensdag oppassen dat je geen misverstand veroorzaakt.