Nieuws van KBO Beek

BEEK - De KBO Beek heeft haar leden een wenskaart doen toekomen voor de feestdagen, ondanks alle vervelende zaken, toch nog wat op te vrolijken. 

"Alles waar wij naar uitkeken in december heeft geen doorgang kunnen vinden, het woord 'jammer' hebben wij regelmatig van onze leden gehoord. Dat geldt ook voor de afgelasting van de muzikale nieuwjaarsinloop van zaterdag 8 januari. De middag van de KBO Beek en de Zonnebloem, die ieder het jaar pas echt doet beginnen. Op naar betere tijden, op naar zaterdag 7 januari 2023." 

"Zaterdag 18 december hoorden wij dat alles op slot ging, dus geen zaalsporten meer de eerste weken van januari. Buitensporten tot 17.00 uur mag nog wel. Even doorbijten weer. De activiteitencmmissie van de KBO Beek zit, ondanks het niet doorgaan van alle activiteiten, beslist niet stil. Voor het komende jaar staan weer aardige dingen in de planning."

"Lid zijn van de KBO Beek loont zich het hele jaar door. Nu de KBO Beek een heel jaar van dichtbij meemaken, dat kan door nu voor twintig euro per kalenderjaar lid te worden bij die vereniging, die altijd dicht bij zijn leden staat", aldus GĂ©rard Tesser, voorzitter van de KBO Beek. (024 3226377 voor alle informatie.)