Van 23/12 t/m 29/12

HET HUIDIGE STERRENBEELD IS STEENBOK. De steenbok is een serieus menstype. Hij is dan ook een perfectionist. Hij werkt het liefste volgens ‘het boekje’. Hij is erg ambitieus en wil altijd hogerop komen. Hij houdt niet van poespas. Zijn verantwoordelijkheidsgevoel is erg groot. Hij heeft aanleg voor depressieve gevoelens en ziet altijd leeuwen en beren op de weg. Hij houdt overal rekening me en neemt het liefst voorzorgmaatregelen.

RAM 

21 maart t/m 20 april
De kerstdagen en de aanloop er naartoe verlopen heel rustig. En dat vind je wel zo fijn. Even geen gedonder en je bent het liefst op jezelf. Na de Kerst zijn er helaas relationele spanningen. De wederzijdse behoeften komen niet overeen. Op woensdag ben je ineens extreem gespannen.

STIER 

21 april t/m 21 mei
Met Kerst is het min of meer erop of eronder. Of je hebt het met anderen heel fijn en knus, of er ontstaat zo’n onmin dat de honden er geen brood van lusten. Dat werkt op maandag nog na in de vorm van gekrakeel. Volgende week woensdag ben je heel communicatief en kun je goed relativeren.

TWEELINGEN 

22 mei t/m 21 juni
Het Kerstweekend verloopt heel ontspannen. Het is knus en gezellig en je geniet van de goede sfeer en het fijne gezelschap. Je neemt je in ieder geval voor om met deze dagen niet te gaan rennen en draven. Rond volgende week woensdag heb je mazzel. Allerlei kleine voordeeltjes komen dan jouw kant op.

KREEFT 

22 juni t/m22 juli
De komende week is het, ondanks de Kerstdrukte, toch redelijk rustig in jouw bestaan. Je brengt deze dagen het liefste door met mensen waarmee je vertrouwd bent. Helaas krijg je ook te maken met mensen die heel erg formeel doen. Jij organiseert zaken het liefst losjes, maar zij zijn zogenaamd stipt.

LEEUW 

23 juli t/m 22 augustus
Je had allerlei plannen voor Kerst maar je loopt grote kans dat die doorkruist worden door allerlei onverwachte wendingen. Het lot speelt je nu parten. Besef dat je er niets aan kunt doen. Het ligt buiten jouw macht! Dat is voor jou moeilijk maar het beste wat je kunt doen is het allemaal loslaten.

MAAGD 

23 augustus t/m 21 september
Normaal hou je van orde en rust in je bestaan, maar met de huidige feestdagen is het vooral onregelmatig en onrustig. Gelukkig is het een vrolijke chaos die je nu meemaakt. Rond volgende week woensdag sta je open voor contact met mensen die op dezelfde golflengte zitten als jij.

WEEGSCHAAL 

22 september t/m 22 oktober
Tijdens het Kerstweekend loop je grote kans dat je terugschrikt van de toenaderingpoging van de ander. Je schrikt ervan. Ga na wat je er écht van vindt want misschien vertolkt deze persoon wel jouw diepste wens. Rond volgende week dinsdag kun je een ruzie gelukkig goed relativeren.

SCHORPIOEN 

23 oktober t/m 21 november
Rond Eerste Kerstdag sta je open voor de avances van iemand die jou al eerder opgevallen is. Aarzelend, maar toch. Na het weekend vraag je je echter af of je last van een vlaag van verstandsverbijstering had. Op woensdag schrik je zo erg dat je niet weet hoe je moet reageren.

BOOGSCHUTTER 

22 november t/m 21 december
De Kerstdagen worden door jou doorgebracht in een sfeer van vernieuwing en verandering. Je gaat daarbij zo ver dat je zelfs je boten achter je verbrandt. Misschien overzie je de bijbehorende consequenties niet zo goed. Vanaf woensdag maak je vooral veel terugtrekkende bewegingen.

STEENBOK 

22 december t/m 19 januari
Met het nieuwe jaar in aantocht zie je allerlei plannen die je zorgvuldig gemaakt hebt in het water vallen. Allerlei nieuwe ontwikkelingen gooien roet in het eten. Je kunt je hiertegen verzetten maar het is beter om je hierbij neer te leggen. Dat betekent wel dat je van voren af aan plannen moet smeden.

WATERMAN 

20 januari t/m 17 februari
Aan de ene kant sta jij momenteel open voor nieuwe plannen waar jij je vingers bij aflikt. Aan de andere kant krijg je te maken met conservatieve krachten die daar afbreuk aan doen. Probeer behoudende mensen om je heen te lijmen met een zogenaamde belangrijke rol in jouw plannen.

VISSEN 

18 februari t/m 20 maart

Het kan voor jou dit jaar echt een ‘verlichte’ Kerst worden. Je omarmt frisse en baanbrekende ideeën die nu de revue passeren. Misschien sluit je je zelfs aan bij een groep met hoge idealen die jou aanspreken! Er is in ieder geval meer dan genoeg gespreksstof! Je geniet volop van alle sociale contacten.