Afbeelding
Foto:

Stoppen met Roken

meest effectief met begeleiding

GROESBEEK - Onze gezondheid is een groot goed en we wensen elkaar zeer regelmatig een gezonde toekomst. Wel of niet roken is daar ook onderdeel van.

Stoppen met roken is gewoon erg moeilijk, dat weet elke roker. Het goede nieuws is dat onder begeleiding stoppen veel succesvoller is dan zelfstandig stoppen. Daarom biedt Rookvrij en Fitter een uniek stoppen-met-roken programma waarbij beweging en leefstijl de basis zijn om voor altijd van de sigaretten af te blijven en gezonder, fitter en vitaler te worden.

Meedoen aan dit programma kan vanaf nu ook in Groesbeek. Op de locatie van Anytime Fitness aan de Hoflaan 3, geeft Rookvrij en Fitter coach Babs Broeren individuele begeleiding en begeleiding in kleine groepjes. Binnen alle mogelijke manieren van stoppen is die in kleine groepjes het meest effectief. In vijf weken doorloop je een vast programma. Het doel is stoppen met roken en gestopt blijven. Na vijf weken heb je voldoende in handen om nooit meer een roker te worden. 

Deelname aan Rookvrij en Fitter wordt vergoed door bijna alle zorgverzekeraars (met uitzondering van DSW) zonder belasting van het eigen risico. Eén keer per jaar kun je ondersteuning bij stoppen met roken krijgen zonder hiervoor te betalen.
Helaas wordt gezond leven ons niet altijd makkelijk gemaakt. Daarom is een coach inschakelen om je te ondersteunen bij veranderingen in je gedrag een heel goed idee! Met passie en overtuiging begeleid Babs Broeren iedereen die zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Dus ook mensen die graag willen stoppen met roken.

Aanmelden voor het programma kan via de website van Rookvrij en Fitter. Na aanmelding word je gebeld door stoppen-met-roken coach Babs Broeren voor een kennismaking. “Heel benieuwd ben ik naar jouw twijfels, wensen of doelen, daarom zeg ik: meld je meteen aan! Tot ziens aan de Hoflaan?"