Ton Herings nieuwe lijsttrekker DGP
Ton Herings nieuwe lijsttrekker DGP

Ton Herings nieuwe lijsttrekker DGP

MOOK - Tijdens de algemene ledenvergadering van de DGP (Dorpsgroepering Pouwels) is Ton Herings unaniem gekozen als lijsttrekker bij de komende verkiezingen van de gemeenteraad. Hij volgt wethouder Geertjan Wienhoven op die na zestien jaar in de politiek, in verband met zijn pensionering, een stapje terug doet. Ton is tevens kandidaat wethouder voor de DGP.


Ton is sinds 12 maart 2020 fractievoorzitter. In 1971 is hij verhuisd van het uiterste zuiden naar het meest noordelijke dorp in de provincie Limburg. Met een onderbreking vanwege zijn studie bedrijfseconomie HEAO in Sittard, heeft hij in Mook of directe omgeving gewoond. Ton: “Thuis was het vanzelfsprekend dat je iets voor de samenleving deed. Ik ben zeer betrokken bij veel verenigingen zoals Scouting Don Bosco, Harmonie Erica, de biljart- en carnavalsverenigingen."
“De vele contacten die ik heb met inwoners via Tafeltje Dekje en de Buurtbus geven veel voldoening. Ze leiden tot heel veel, soms diepgaande en leuke gesprekjes. Door betrokkenheid bij de gemeenschap is het niet verwonderlijk dat ik mij het meest thuis voel bij de lokale partij DGP.
DGP-aanhangers staan voor Mook en Middelaar en weten wat er onder onze inwoners leeft. De DGP zal de verenigingen altijd blijven steunen. Het is niet voor niets al jaren de grootste partij van Mook en Middelaar.”

Afbeelding