De eerste twee kandidaten van de PvdA Heumen voor de gemeenteraadsverkiezingen: Kristiaan Laumen en Theo Müller-Königkrämer (lijsttrekker).(Foto: JORDY EIJKENBOOM)
De eerste twee kandidaten van de PvdA Heumen voor de gemeenteraadsverkiezingen: Kristiaan Laumen en Theo Müller-Königkrämer (lijsttrekker).(Foto: JORDY EIJKENBOOM) Foto:

PvdA Heumen: Lokaal en Sociaal

HEUMEN - De PvdA Heumen is een lokale partij. Wij zetten ons in voor een eerlijke toekomst met gelijke kansen. Iedereen moet mee kunnen doen. Wij staan voor bestaanszekerheid, duurzaamheid, een inclusieve samenleving, veiligheid en solidariteit. 

Concrete resultaten: meer betaalbare woningen en de bibliotheek blijft open.
De komende jaren zetten wij ons in voor meer sociale huurwoningen en betaalbare koopwoningen. Die zijn er nu onvoldoende voor jongeren, starters en ouderen die willen doorstromen. De bibliotheek blijft. Zo stimuleren we iedereen om te lezen.

Armoede en eenzaamheid moeten bestreden worden
Alle kinderen moeten mee kunnen doen. Eenzaamheid moet tegengegaan worden. We zorgen dat onze inwoners niet vereenzamen en in verbinding kunnen blijven met anderen. Subsidies voor verenigingen moeten blijven.

Duurzaamheid
Wij gaan eerst voor zonne-energie, dan uit water en tot slot uit wind. De gemeente moet helpen met het isoleren van uw woning: zo blijft uw energierekening betaalbaar. U moet zelf profiteren van de opbrengsten van duurzame energie.

Wie zijn wij?
Onze lijsttrekker is Theo Müller-Königkrämer (32) uit Malden. Op plaats twee staat Kristiaan Laumen (30). Met deze kandidaten gaat de PvdA als enige partij voor verjonging. De top vier wordt gecompleteerd door de ervaren Toon Janssen en wethouder Ans Stunnenberg.

Doet u mee? Stem dan 16 maart op PvdA Heumen. Volg ons: op www.pvdaheumen.nl en via Facebook.

Afbeelding