Van links naar rechts: Patrick Bouman, René Waas, Gonny van Merode, Edwin Claassen, Christel Verbiesen, Harry Smeets, Peter Keemers, Ad Coppens. Niet op de foto: Erik Verbeek. (Foto: Twinmedia.TV)
Van links naar rechts: Patrick Bouman, René Waas, Gonny van Merode, Edwin Claassen, Christel Verbiesen, Harry Smeets, Peter Keemers, Ad Coppens. Niet op de foto: Erik Verbeek. (Foto: Twinmedia.TV) (Foto: Twinmedia.TV)

Ruimte om te leven, wonen en ondernemen

HEUMEN - De VVD Heumen wil een gemeente waar het goed wonen, opgroeien, werken en ontspannen is. Onze leden zijn lokaal zeer betrokken en worden goed gevonden door de inwoners. De afgelopen jaren wisten wij veel zaken op de politieke agenda te krijgen zoals woningbouw (Kanaalzone), gemeentelijke financiƫn, veiligheid en leefbaarheid. En daar zijn we trots op!

Na 24 jaar is er een wisseling van de wacht. Voormalig fractievoorzitter Harry Smeets (54) draagt het stokje over aan Edwin Claassen (47), ondernemer en woonachtig in Heumen. Harry, strategisch adviseur bij de gemeente Venlo, blijft nauw betrokken bij de partij als nummer twee op de lijst. Op nummer drie staat Christel Verbiesen (39), ook ondernemer en woonachtig in Malden. Erik Verbeek (59) neemt plek vier voor zijn rekening. Erik was tien jaar raadslid en is tijdelijk werkzaam in Wenen als Defensie Attache op de Nederlandse Ambassade.

Voor ons staan goed leven, wonen en ondernemen voorop. Voor ons liberalen is het belangrijk dat de mondige burger altijd gehoor vindt. Daarbij hoort een zelfstandige gemeente die oog heeft voor initiatieven en voorzieningen die dat mogelijk maken. Dit betekent geen lange lijstjes en overdreven verwachtingen, maar gewone haalbare zaken. Zaken waar wij in geloven en die wij, samen met inwoners, willen waarmaken. Wij houden koers en afspraak is afspraak. (www.vvd-heumen.nl)

Afbeelding