Matthijs Glastra
Matthijs Glastra

GroenLinks: van zorgen over naar zorgen voor elkaar!

HEUMEN - Van zorgen over, naar zorgen voor elkaar en voor de aarde. Samen zorgen we voor een leefbare samenleving en een leefbare toekomst. Wij zetten ons in voor een groene, open, leefbare en inclusieve gemeente, waarin iedereen meetelt en welkom is. 

De kern en het kloppende hart van een samenleving zijn mensen die zich voor elkaar inzetten. Vrijwilligers, actiegroepen, belangengroepen, verenigingen en organisaties dragen allemaal bij aan hoe wij samenleven. Om in dit alles samenhang aan te brengen is er de politiek. GroenLinks zet zich in voor een eerlijke en solidaire samenleving; groen en links. Zó wil GroenLinks een bijdrage leveren aan het samenleven in onze gemeente door initiatieven te nemen, voorstellen te maken, te ontwikkelen én uit te voeren.
De gemeente Heumen houdt niet op bij de bordjes Welkom & Tot ziens. Heumen is verbonden met de regio, de provincie, Nederland en de wereld. Intensieve samenwerking is onontbeerlijk voor het realiseren van de opgaven waarvoor wij als gemeente staan. We redden het niet alleen, samenwerking blijft het goede politieke fundament. Wij staan voor politiek dicht bij de mensen, politiek samen met mensen. Met deze overtuiging gaat GroenLinks Heumen de verkiezingen in.

 Wij hopen dat u deze boodschap kracht wilt bijzetten en dat u op 16 maart uw stem geeft aan GroenLinks!

Afbeelding