Lijsttrekker Ton Broekmans achterste rij midden met rode sjaal.(Foto: Lokaal Sociaal)
Lijsttrekker Ton Broekmans achterste rij midden met rode sjaal.(Foto: Lokaal Sociaal) =

PvdA Lokaal Sociaal

Voor ons allemaal!

“Onze partij heeft een duidelijk signatuur, werkt vanuit het sociaaldemocratisch gedachtegoed.
Dat geeft houvast en structuur’ 


MOOK EN MIDDELAAR - Ton Broekmans trekt als lijsttrekker de verkiezingskar. Hij heeft er zin in: “Een bijzondere en leuke taak. Ik prijs mij gelukkig dat ik dat samen mag doen met veel enthousiaste partijstemmers uit ‘de buurt.’ Samen samenwerken aan Hier, met inwoners voor inwoners, geeft energie.

Bij het maken van deze foto was niet de hele campagneclub compleet. Maar Corina Pelgim, Marjolein Pieks, Katja Heeren en Ignas Jansen horen er wel degelijk bij! 

Wij zijn toekomstgericht, werken transparant en gaan verantwoordelijkheid niet uit de weg. We zijn er niet alleen voor onze grote groep kiezers, maar voor álle inwoners. Eerlijk delen en verdelen en Omzien naar elkaar staan bij ons hoog in het vaandel. Samenwerken ook. Je hebt elkaar nodig. Samen met de andere coalitiepartners bouwen aan een veilige toekomst is een mooie uitdaging, daar gaan wij graag mee door. Net als met onze groei! 

Alert blijven is belangrijk. Nieuwe tijd vraagt nieuwe inzichten en oplossingen. Ons verkiezingsprogramma is stand gekomen mede dankzij de inbreng van inwoners uit onze vier dorpen. Mensen die ons programma op papier willen hebben kunnen mij bellen op 06 29081344 of een bericht achterlaten op www.lkieslokaalsociaal.nl . Niet roepen maar doen! LIJST 2.”  

Afbeelding