De eerste drie op de kandidatenlijst: Erik Weijers (1), Wiebo Kersten (3) en Irma van de Scheur (2), v.l.n.r..
De eerste drie op de kandidatenlijst: Erik Weijers (1), Wiebo Kersten (3) en Irma van de Scheur (2), v.l.n.r.. Foto:

Kernachtig Groesbeek, nu samen!

GROESBEEK - In maart staan de gemeenteraadsverkiezingen alweer voor de deur. Op dat moment bepaalt u wie het de komende vier jaar voor het zeggen heeft binnen onze mooie gemeente. Landelijk zien we een enorme versplintering in de politiek. 

Wij willen juist af van deze versplintering en slaan als lokale Groesbeekse partijen de handen ineen om zo gezamenlijk te werken aan onze doelen. Daarom hebben de politieke partijen VOLGSociaal Groesbeek en de Groesbeekse Volkspartij hun krachten gebundeld in een nieuwe partij: Kernachtig Groesbeek

Een nieuwe partij met namen die u kent. Betrokken, benaderbaar en met de poten in de lokale klei. Onze leden draaien volop mee in het verenigingsleven en weten daardoor ook wat er speelt, vangen signalen snel op en handelen hier dan ook direct naar. Altijd met een enkel doel: Onze gemeente nog mooier maken om in te wonen, werken en recreĆ«ren. 

We wonen in een prachtige omgeving en hebben in onze gemeente een rijk verenigingsleven en daar zijn we trots op! Wij gaan er de komende jaren voor zorgen dat dit zo blijft!

Vindt u onze mooie natuur, ons dorps karakter, onze bereikbaarheid, de strijd tegen wateroverlast en ons verenigingsleven ook belangrijk? Help ons om de komende vier jaar uw belangen nog beter te behartigen en stem op 14, 15 of 16 maart 2022 op Kernachtig Groesbeek!

Afbeelding