(foto: Jannie Schaapman)
(foto: Jannie Schaapman) Foto: Jannie Schaapman

Protestantse gemeente

Groesbeek

GROESBEEK - Vanwege corona zijn tot nader bericht de vieringen in de protestantse kerk alleen online mee te vieren en ook later terug te kijken. Ga naar kerkdienstgemist.nl en vul bij 'Vindt uw kerk': 'Groesbeek' in en kies daarna PKN-Groesbeek.

Op zondag 23 januari is er in de Cosmas en Damianuskerk een Oecumenische Gebedsviering voor de Eenheid van de kerken. Aanvang 10.00 uur. Deze dienst wordt niet online uitgezonden. Iedereen is dan van harte welkom in de Cosmas en Damianuskerk om de dienst live mee te vieren. Wel met inachtneming van de coronaregels, dus bij binnenkomst en verlaten van de kerk mondkapje op en anderhalve meter afstand houden van elkaar.
Voorgangers zijn pastor Joke Huisintveld en da. Janneke Ruijs.

Zondag 30 januari vanaf 10.00 uur:
Viering in de Protestantse Kerk, afhankelijk van de coronamaatregelen online mee te vieren of weer samen in de kerk, zie t.z.t. www.pkn-groesbeek.
Voorganger: da. C. Van de Berg uit Nijmegen.

De diaconiecollecte is dan bestemd voor de Voedselbank Groesbeek. U kunt digitaal bijdragen op rek.nr. NL 08 INGB 0000961922 t.n.v. Diaconie Prot. Gemeente Groesbeek o.v.v. Voedselbank. Voor verdere informatie zie www.pkn-groesbeek