Ruilhuske Heumen sluit deuren

Algemeen

HEUMEN - Helaas heeft, vanwege persoonlijke omstandigheden, het Ruilhuske Heumen moeten besluiten te stoppen.

In de hoop op een doorstart op een andere locatie is eerst via het netwerk op Facebook gezocht naar mogelijkheden maar daar is helaas geen optie uit voortgekomen. Nu dat niks heeft opgeleverd een oproep via deze route.

“Weet je een locatie waar gratis ruimte beschikbaar is voor een doorstart in de gemeente Heumen? Heb je interesse om een rol te spelen daarin? Neem dan contact op via ruilhusheumen@gmail.com of via sms of app met 06 43940585 (niet bellen aub).”

Het Ruilhuske Heumen heeft afgelopen jaren voor de kinderen van voedselbank Groesbeek en omstreken gezorgd voor sinterklaascadeautjes (in samenwerking met het Ruilhus in Beek en een aantal sponsors). Dat concept wil de eigenaresse van het Ruilhuske Heumen voor kinderen van de voedselbank Groesbeek laten bestaan.
Het Ruilhus in Beek heeft toegezegd daar in te gaan meehelpen, daarbij is aanbod aan speelgoed vanuit de gemeente Heumen natuurlijk zeer welkom. “Heb je speelgoed te doneren of ruilen kun je op afspraak terecht bij het Ruilhus in Beek, dat zit in het Kulturhus Beek. Informatie daarover via Het Ruilhus Beek, 06 44215973 (het beste bereikbaar via Whatsapp).”