Het mooie rose kinderfietsje op zoek naar eigenaar.
Het mooie rose kinderfietsje op zoek naar eigenaar. Foto: Joop Verstraaten

Van wie is dit kinderfietsje?

Algemeen

GROESBEEK – Enkele maanden geleden zag mevrouw Bouckaert van de Van Ostadeweg in Groesbeek , toen ze met haar hond aan het wandelen was dat kinderen in de speeltuin aan de Gooiseweg met een kinderfietsje aan het smijten en schoppen waren. 

Op de vraag aan de kinderen van wie het betreffende kinderfietsje was, wist niemand een antwoord te geven. Het mooie roze kinderfietsje was kennelijk achter gelaten of vergeten mee naar huis te nemen. Om ernstige vernielingen van het fietsje te voorkomen heeft mevrouw Bouckaert het meegenomen naar huis en heeft het zichtbaar op de hoek van haar huis van Ostadeweg / Jacob Marisweg tegen de heg gezet, zodat het voor iedereen op zou vallen.

Ook een oproep op facebook heeft tot op de dag van vandaag het fietsje nog niet bij de eigenaar gebracht. Mevrouw Bouckaert doet een laatste oproep aan de ouders die het kinderfietsje missen, zij kunnen het ophalen bij haar aan de Van Ostadeweg 2 in Groesbeek. “Als er nu nog geen reactie op komt, breng ik het naar de Kringloop. Want er zijn ongetwijfeld liefhebbers voor”, laat zij weten.