Afbeelding
Foto:

Sport verbroedert!

MOLENHOEK - Een aantal trouwe en gedreven sporters van Lierdal Sportcenter in Molenhoek opperde het idee om de medewerkers van Lierdal, als blijk van waardering voor hun inspanningen, gezamenlijk een attentie te geven.

Dit initiatief werd met groot enthousiasme ontvangen. Dankzij de tomeloze inzet en creativiteit van de medewerkers was het voor ons als leden van de sportschool mogelijk om ondanks allerlei beperkingen als gevolg van Covid-19 zoveel mogelijk te kunnen blijven sporten binnen de gestelde regels.

"Wij hebben, bijna anderhalf jaar, buiten kunnen sporten in een fantastische tent waar zelfs de stellage met bokszakken stond opgesteld. Live lessen kunnen volgen via Facebook, virtuele lessen en daarnaast stelde Lierdal ook nog materiaal beschikbaar om thuis te kunnen sporten.
Kortom, niets was de medewerkers teveel om ons zoveel mogelijk de kans te bieden om in beweging te blijven. Dit alles altijd met een glimlach, positiviteit en creativiteit."

"Juist in deze tijd is het zowel fysiek als mentaal van groot belang om te blijven sporten en daarin gestimuleerd te worden. De inzet van de medewerkers heeft hiertoe bij ons zeker bijgedragen.
Als attentie hebben wij gekozen voor de Schat van Kiste Trui, ook de horeca verdient een steuntje in de rug, zodat de medewerkers zodra het weer mogelijk is, kunnen gaan genieten van een welverdiend hapje en drankje. Een proost op de medewerkers van Lierdal!"