Klimaatactie.
Klimaatactie. Foto:

Word Groen Trainee

bij IVN Natuureducatie

NIJMEGEN - "Ben jij jong en geïnteresseerd in groene thema’s als natuur, duurzaamheid en milieu? Wil jij weten hoe het is om samen met een groep jongeren écht iets betekenisvols te kunnen bijdragen aan een leefbare planeet? En ben jij tussen de 16 en 27 jaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!"

Vanaf begin maart gaan er weer nieuwe projecten van het Groen Traineeship van start en je kunt je nu aanmelden. Bij het Groen Traineeship in Nijmegen ga je met een groep jongeren van maart tot juli één dag per week aan de slag met een klimaatproject. (https://www.groentraineeship.nl/project/de-klimaattrainers-van-kennis-naar-impact/)

Groen Traineeship
Het Groen Traineeship is een organisatie die jonge mensen de mogelijkheid biedt een aantal maanden een groen vrijwilligersproject te doen. Wij streven ernaar jongeren de kans te geven hun duurzame doelen om te zetten in daden.  

Als Groene Trainee steek je niet alleen je handen uit de mouwen voor een duurzamere wereld, maar ben je ook bezig je CV te vergroenen en lekker buiten aan de slag te gaan. Bovendien krijg je diverse trainingen en workshops aangeboden, is er ruimte om te netwerken én ontvang je aan het einde een certificaat van deelname. (www.groentraineeship.nl)