Samen met Michael Stekhuizen wordt geproost dat De Spil weer open mag. (foto: Gemeente Berg en Dal)
Samen met Michael Stekhuizen wordt geproost dat De Spil weer open mag. (foto: Gemeente Berg en Dal) Foto: Gemeente Berg en Dal

Wethouder steekt ondernemers hart onder de riem

BERG EN DAL – Het mag weer! Horecaondernemers staan al weken te trappalen om weer open te gaan. Woensdagmorgen was het moment eindelijk daar. 

Wethouder Economische Zaken van de gemeente Berg en Dal Irma van de Scheur ging woensdagmiddag bij een aantal ondernemers in Berg en Dal langs om hen allen veel succes te wensen met het openen van hun zaak na weken gesloten te zijn geweest vanwege de coronamaatregelen. 

Van de Scheur begon bij lunchcafé, restaurant en Grand Café De Spil aan Bellevue 66 in Groesbeek. Zij sprak met eigenaar Michael Stekhuizen en proostte met hem op een succesvolle heropening. Het is een leuke geste van de wethouder die blijkt geeft van waardering omdat wij van de afgelopen twee jaar liefst één jaar gesloten zijn geweest, aldus Michael Stekhuizen.
Vervolgens is de wethouder op bezoek geweest bij café Hopmans aan De Hoge Horst eveneens in Groesbeek. Zij wenste de eigenaar Erik Hopmans veel succes na lange tijd wegens de coronamaatregelen gesloten te zijn geweest. Zij overhandigde Erik als geste enkele pollepels zodat hij weer in de pannen kan gaan roeren. Ook Erik waardeerde de geste van de wethouder.

Erik Hopmans van café Hopmans kan de geste van de wethouder wel waarderen. (foto: Gemeente Berg en Dal)