Legpuzzels te koop. (foto: Bert de Valk)
Legpuzzels te koop. (foto: Bert de Valk) Foto: Bert de Valk

Legpuzzelmarkt in De Slenk

DE HORST - Op zaterdag 12 februari is er een legpuzzel markt in Dorpshuis De Slenk in de Horst. Van 11.00 – 13.00 uur is men welkom op Reestraat 2.

Het dorpshuis heeft bijna 150 legpuzzels in haar bezit, geschonken door inwoners van onze gemeente. De puzzels zijn in prima staat, compleet en bestaan uit duizend stukjes. De puzzels kosten twee euro per stuk, bijzondere exemplaren kosten drie euro of meer. Bezoekers mogen maximaal vijf puzzels per persoon meenemen. De opbrengst komt geheel  ten goede aan het dorpshuis.

Bezoekers dienen bij binnenkomst een geldige QR-code met ID te tonen en er mogen maximaal twintig mensen tegelijk binnen zijn. Verder dient men een mondkapje te dragen en anderhalve meter afstand te houden. "Heeft u thuis nog legpuzzels over, brengt u ze dan gerust tijdens de openingstijden van Dorpshuis de Slenk. Ook boeken, dvd’s, lp’s en cd’s zijn van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Resie Meilink (06 23166038) of per mail resiemeilink@upcmail.nl."