Afbeelding

Nieuwe winkel van bakkerij ’t Kraayennest in Malden

Algemeen

MALDEN - Op vrijdag 18 februari heropent bakkerij ’t Kraayennest haar geheel vernieuwde winkel aan de marktpassage in Malden. Op dit moment wordt de winkel grondig verbouwd. De verkoop gaat tijdelijk door in de pop-up store aan de overzijde in de 024 outlet store.

Bakkerij ’t Kraayennest is al meer dan zestien jaar gevestigd in de marktpassage in Malden en de winkel was toe aan een nieuw interieur. Het assortiment is de laatste jaren erg uitgebreid en dit wil je zo goed mogelijk presenten. De winkel is een combinatie van zelfbediening en bediening. Bij bakkerij ’t Kraayennest hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en snijden we het brood vers voor je. Een groot gedeelte van het assortiment wordt in de winkel de hele dag door vers gebakken en zo ook het Steengoedbrood. Dit is desem brood dat op een stenenvloer is gebakken. Hierdoor heeft het een extra knapperige kost en blijft erg lang mals. Hier komen klanten speciaal voor!

Nieuw is het ‘Chocolaay van Kraay’-assortiment. Vorig jaar heeft bakkerij ‘t Kraayennest een eigen chocolaterie geopend in de bakkerij in Nijmegen. Hier worden de lekkerste bonbons, rotsjes, flikken en chocolade figuren gemaakt. De eerste week na opening wordt elke klant getrakteerd op een bonbon om deze kwaliteit te proeven.

De heropening is op vrijdag 18 februari om 8.30 uur. Om de opening te vieren is er een knallende openingsactie. Een gratis katoenen tas vol lekkere broodproducten voor slechts 9,95 euro.

Bakkerij ’t Kraayennest, Passage 9 (Winkelcentrum Malden), 024 3448571.