(foto: Joop Verstraaten)
(foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Jessie Jacobs gaat over op

het katoenen tassen maken

BREEDEWEG - Jessie Jacobs heeft veel bekendheid gekregen toen de mondkapjes verplicht werden. Zij heeft honderden mondkapjes geprint met daarop Groesbeekse teksten veelal in het Groesbeeks dialect. Nu de mondkapjes her en der in winkels verkrijgbaar zijn tegen een spotprijs, heeft Jessie haar hobby verlegd. 

In plaats van mondkapjes is Jessie overgegaan met het bedrukken van zwarte katoenen tassen uiteraard met Groesbeekse printjes die naar keuze door Jessie geprint kunnen worden. Dit is een speciale hobby van Jessie. De teksten op de tassen zijn als volgt in het Groesbeeks dialect;
Tas vol mè grei.i , Tas vol mè liefde, Smiet ’t ien mien tas, Dizze tas is van ‘…..( eigen naam ), 'Hoi,i en Breng mien naor de maart'.

Bedrijf JeSocials

Naast haar hobby is Jessie het afgelopen jaar aan de slag gegaan met haar bedrijf JeSocials, waarbij ze ondernemers helpt met hun online zichtbaarheid door middel van grafisch ontwerp, websites en sociaal media.
Eind deze maand zal de website van jeSocials van Jessie online gaan en start ze direct met een speciale korting voor de eerste ondernemers die een beroep op haar deskundigheid doen.