Warming-up Jeugdteam Cifla.
Warming-up Jeugdteam Cifla. Foto: Cifla

Ren je Rot bij jeugdteam Cifla!

Algemeen

REGIO - Wil je weten of hardlopen  bij jou past? Kom dan gratis proeftrainen bij jeugdteam Cifla. Hardlopen in een groep is leuk, je bent lekker buiten bezig en je wordt er super fit van!

Jeugdteam Cifla bestaat uit een leuke groep jongens en meiden van 11 tot 20 jaar. Je kunt met dit team drie keer per week komen  trainen  (op di, do avond en op za ochtend). Je traint op de atletiekbaan Brakkenstein in Nijmegen, op de weg, of in het bos. Op een training werk je aan je loopstijl, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Bij jeugdteam Cifla doen we dat natuurlijk hardlopend, maar ook in de vorm van spel, loopscholing en bootcamp.

Met Jeugdteam Cifla kun je meedoen aan gezamenlijke wedstrijden en activiteiten. Dit voorjaar bereiden we ons voor op de Stevensloop van 19-20 maart.

Lijkt het je wat,  wil je goed presteren tijdens de Stevensloop, of wil je gewoon een tijdje meelopen om te kijken of hardlopen bij jou past? Geef je dan op via jeugdtrainer@cifla.nl. Als je je nu aanmeldt, train je  tot aan de Stevensloop gratis mee! Meer informatie staat op www.cifla.nl