Fanfare Sint-Cecilia zoekt nieuwe muzikanten

Algemeen

MILLINGEN - Speel jij (solo)bugel, trombone, saxofoon, bas, bariton of euphonium en beheers je minimaal B-niveau? Dan hopen wij dat jij onze versterking bent op een van deze instrumenten.

Fanfare Sint-Cecilia is een gezellige vereniging uit Millingen aan de Rijn. Het A-orkest bestaat uit zo’n 45 leden en komt uit in de eerste divisie. “Eens in de drie tot vijf jaar nemen wij deel aan een concertconcours. Wij staan in de wijde omgeving bekend om de vele themaconcerten die we de afgelopen jaren hebben georganiseerd. 

Thema’s die voorbij zijn gekomen zijn onder andere James Bond, Efteling, Gershwin en Winter Wonderland. Wij geven regelmatig concerten met andere verenigingen en daarnaast verzorgen wij de muzikale omlijsting bij dorpsactiviteiten zoals Koningsdag en Sinterklaas.”

Plezier is belangrijk

Plezier in muziek maken en gezelligheid binnen de vereniging vinden wij erg belangrijk, het is immers je hobby! Onder leiding van onze nieuwe dirigent Joop Nijholt repeteren wij elke maandag van 19:30-21:45 uur in ons eigen verenigingsgebouw aan de Wethouder Arntzstraat 1 in Millingen aan de Rijn.


Na de repetitie wordt er vaak nog wat bij gekletst onder het genot van een drankje. Ook is er een commissie die zorgt voor meerdere (jeugd)activiteiten per jaar, wat de binding van onze leden met de vereniging versterkt.

“Maak jij net zo graag muziek als wij en vind je het leuk om verschillende muziekstijlen te spelen? Kom gerust eens langs om te kijken en speel een aantal keren mee om een indruk te krijgen van ons orkest. Voor meer informatie of een reactie, mail naar secretariaat@fanfare-stcecilia.nl.”