Maldense kinderboekenschrijfster

over liefde, verdriet en omgaan met verlies

MALDEN - Malou Poos uit Malden schreef het kinderboek ‘Speciale Sterretjes’. Het gaat over Tijn en Lola, die samen hetzelfde verdrietige geheim delen. Een boek over liefde, verdriet en rouw. Malou komt op woensdag 16 februari in Bibliotheek Malden voorlezen uit haar boek en op woensdag 23 februari geeft ze in de bieb een schrijfworkshop voor kinderen.

Het overlijden van haar oma was voor Malou Poos de aanleiding om haar boek ‘Speciale Sterretjes’ te schrijven. Op woensdag 16 februari neemt de schrijfster uit Malden kinderen mee in haar prachtige verhaal over liefde, verdriet en omgaan met verlies. Vanaf 15.30 uur zijn ouders en kinderen van harte welkom. Kinderen kunnen ook hun eigen speciale sterretje knutselen.

Schrijfworkshop

Op woensdag 26 februari kunnen kinderen zelf in de pen klimmen. Dan vertelt Malou hoe ze haar boek ‘Speciale Sterretjes’ schreef. Ze geeft tips over het schrijven van je eigen verhaal en kinderen kunnen daarna meteen zelf aan de slag.

De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf vier jaar. Deelname is gratis, wel even van tevoren aanmelden via malden@obgz.nl.