Beeld uit de viering van 13 februari. (foto: PKN Heumen)
Beeld uit de viering van 13 februari. (foto: PKN Heumen) Foto: PKN Heumen

Protestantse Gemeente Heumen

HEUMEN - "We informeren u graag over de zondagse kerkdiensten en activiteiten vanuit de Joriskerk van Heumen."

"De kerk is weer open. Het is weer mogelijk om met maximaal 25 bezoekers bijeen te komen voor de zondagse vieringen in de Joriskerk. U dient zich wel (via e-mail of telefonisch) aan te melden. Dit kan via scriba@pknheumen.nl, andere contactgegevens vindt u op www.pknheumen.nl. We zingen ingetogen en er is geen koffiedrinken na de dienst. De vieringen zijn ook online te volgen vanaf de startpagina van de website.

Onze gemeente vormt een gastvrije, oecumenische gemeenschap waar lief en leed gedeeld wordt in een veelkleurigheid in geloven. De Joriskerk ziet zichzelf als een vindplaats van geloof, hoop en liefde."

Zondag 20 februari

Voorganger is prof. dr. L. de Blois uit Malden. De collecten zijn voor Kerk in Actie (voor de kerk in Syrië) en voor de Diaconie.

Zondag 27 februari

Voorganger is ds. E. Kamper uit Driel. De collecten zijn voor Kerk in Actie (voor de kerk in Syrië) en voor de Diaconie. Tijdens deze kerkdienst vieren we het Avondmaal.

Winterwerkavond

Op 22 februari is er in de Terp vanaf 20.30 uur een winterwerkavond. Spreker is prof. dr. Peter Nissen over het thema "Religie zonder angst en geweld”. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Let op het gewijzigde tijdstip en de locatie.

U kunt uw gift ook overmaken op rekeningnummer NL16 INGB 0000 9047 42 van de Diaconie met vermelding van het collectedoel.

U kunt in contact komen met de dominee via predikant@pknheumen.nl.