Stempas voor de

gemeenteraadsverkiezingen

BERG EN DAL - Op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen en daarvoor heeft men een stempas nodig om te kunnen stemmen. De inwoners van Berg en Dal ontvangen op uiterlijk 28 februari per post hun stempas.

Heeft men de stempas op 28 februari nog niet ontvangen? Of is men de stempas krijtgeraakt? Vraag dan een vervangende stempas aan.
De gemeente Berg en Dal moet de aanvraag voor een vervangende stempas uiterlijk vrijdag 11 maart vóór 17.00 uur hebben ontvangen. Men mag stemmen in de gemeente waar u op 31 januari 2022 ingeschreven stond.

Hoe kunt u een vervangende stempas aanvragen? Dit kan vanaf 28 februari online via www.bergendal.nlverkiezingen. Of maak vanaf 28 februari een afspraak om uw vervangende stempas op te halen, via telefoonnummer 14024. Bij de afspraak moet men wel het legitimatiebewijs meebrengen.

Wat moet men weten? Een vervangende stempas aanvragen kan van 28 februari tot 11 maart 17.00 uur. Men kan maar een mal een vervangende stempas aanvragen. Vindt men later de oude stempas terug, dan kan men daar niet meer mee stemmen. Dat kan alleen met de nieuwe stempas.