Contouren nieuwe accomodatie DVSG duidelijk zichtbaar. (foto: Duuk Willems)
Contouren nieuwe accomodatie DVSG duidelijk zichtbaar. (foto: Duuk Willems) Foto: Duuk Willems

Contouren nieuwbouw accommodatie DVSG

in De Horst duidelijk zichtbaar

DE HORST – De bouwvakkers van aannemersbedrijf P. Kaal uit Groesbeek zijn al enige tijd bezig om voetbalvereniging DVSG te helpen aan een nieuw clubgebouw. 

Nadat alle bruikbare spullen uit de kleedkamers, bestuurskamer en scheidsrechters kamer gehaald waren, kon met de bouw worden begonnen. De gehele accommodatie wordt aangepast aan de duurzaamheid eisen van deze tijd. Het doel is een prachtig en sfeervol clubgebouw te realiseren en daarnaast het sportpark in te gaan richten als dé plek voor multifunctionele buiten activiteiten op De Horst. 

De gemeente Berg en Dal heeft hiervoor subsidie toegezegd, maar desondanks moet DVSG noodzakelijkerwijs ook een beroep doen op haar eigen vermogen. Door een donatie te doen kan men DVSG helpen de lasten van deze gezellige voetbalvereniging wat te verlichten. Enige tijd geleden is er een crowdfundingactie gestart in de hoop hiermee 30.000 euro te genereren. 

De stand is op dit moment 21.325 euro. Maar het duurt nog wel even voordat het geheel vernieuwde complex gereed is, dus er is nog hoop dat het resterend bedrag nog opgehaald zal worden. Naar verluidt kan het complex in juli / augustus in gebruik worden genomen. Tot die tijd mogen de voetballers douchen bij de buren korfbalvereniging De Horst.