Wethouder Irma van de Scheur onthult het informatiepaneel bij Beeweegpark De Treffers. (foto: Joop Verstraaten)
Wethouder Irma van de Scheur onthult het informatiepaneel bij Beeweegpark De Treffers. (foto: Joop Verstraaten) Foto: Joop Verstraaten

Beweegprogramma in openlucht op sportpark Zuid

GROESBEEK – Mede dankzij de versoepelingen kan er weer volop gesport worden op sportpark Zuid, de thuisbasis van De Treffers. Meer bewegen en sporten, na een moeilijke tijd van corona, is belangrijk voor iedereen van groot tot klein. 

De Treffers wil iedereen daarbij helpen door het aanbieden van een beweegprogramma op sportpark Zuid. Sinds kort is er op het sportpark een beweegpark dat gevestigd is achter het clubgebouw tussen veld 2 en 3, en bevat acht fitnessapparaten die alle spiergroepen aanspreken.
Zowel kracht, conditie als mobiliteit valt er met deze apparaten te trainen. Om de conditie te verbeteren en er zeker van te zijn dat de apparaten op de juiste wijze gebruikt worden, is er een speciaal programma ontwikkeld.
Er worden groepstrainingen van één uur op vaste tijden gehouden (zie www.vitaal-zuid.nl). De vaste tijden, afhankelijk van de wensen van de gebruikers kunnen aangepast worden.

Het is makkelijk toegankelijk, het park ligt op bekend terrein. Het is buiten, laagdrempelig en altijd bereikbaar. Je kunt samen sporten met je vrienden of je laten indelen in groepen die op vaste tijden onder begeleiding bewegen. Bij de groepstraining is gezelligheid een belangrijk aspect. Indien gewenst wordt er een fittest gegeven en bestaat de mogelijkheid om fitheid periodiek te monitoren. Daarnaast kan men individueel trainen op momenten die jou het beste passen.

De kosten van de groepstrainingen bedragen 9,95 euro per maand, voor Treffersleden bedraagt het acht euro. Inschrijven en aanmelden kan via www.vitaal-zuid.nl Een Treffers-lid kan bij aanmelding gebruik maken van twee gratis proeftrainingen.