Koor. (foto: Eugène Ceulemans)
Koor. (foto: Eugène Ceulemans) Foto: Eugène Ceulemans

Eerste officiële optreden Regiokoor Tamtam

GROESBEEK - Eindelijk is het dan zover: op zondag 13 maart mag Regiokoor Tamtam voor het eerst in zijn tweejarig bestaan een optreden geven. Dit doen we in het kader van Podium voor de Stad in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen om 12.30u.

"We zullen tijdens ons optreden begeleid worden door Het Silva Kwintet, een instrumentaal ensemble uit Nijmegen, dat bestaat uit: Fluit (Mariëlle Polman), Hobo (Karlijn de Leeuw), Klarinet (Rinie van den Boogaart), Fagot (Cecile Kuijpers) en Cello (Wynand Vissers).

Vijftig leden

Het koor heeft 50 leden van alle leeftijden, die afkomstig zijn uit de hele regio (Nijmegen, Beek, Ubbergen, Berg en Dal, Groesbeek, Mook, Molenhoek en Wijchen). Onze vaste pianist is Vincent Cuppen."

Het repertoire van het koor bestaat uit muziek uit alle tijden en landen, van klassiek tot pop, van Air van Bach tot Shallow van Lady Gaga en Bradley Cooper. Jaarlijks organiseert het koor leuke activiteiten, zoals een fiets-puzzeltocht, liedjesavond en een wandel-puzzeltocht.

Repetities

De repetities zijn ‘s maandags 19.30-21.00 uur in basisschool Adelbrecht-Windekind, Cranenburgsestraat 112 in Groesbeek.
Nieuwe leden zijn natuurlijk welkom! Kom gerust een keer kijken. Meer informatie via dirigent Eugène Ceulemans (regiokoortamtam@xs4all.nl).