Extra uitzendingen van Omroep Berg en Dal

BERG EN DAL - Zaterdag 5 maart van 12.00-14.00 uur staat de Verkiezingsbus van Omroep Gelderland in Millingen aan de Rijn. De bus staat op Het plein naast Kulturhus Den Ienloop, Heerbaan 115. Deze uitzending wordt gelijktijdig op radio en ‘kijk TV’ uitgezonden bij Omroep Berg en Dal en Omroep Gelderland. Als gast zijn daar vertegenwoordigers van alle politieke partijen. Publiek is van harte welkom.

Dinsdag 8 maart van 20.00 – 21.30 uur is er het grote ‘De Gelderlander Debat’ in de raadzaal van het gemeentehuis van Berg en Dal in Groesbeek. Inloop is vanaf 19.30 uur.
Deze uitzending wordt rechtstreeks uitgezonden op radio en tv door Omroep Berg en Dal. Publiek is er welkom.

Zondag 13 maart van 11.00-13.00 uur is er het beroemde en beruchte Lijsttrekkersdebat in de Brasserie van het Kulturhus in Beek-Ubbergen.
Deze uitzending wordt live uitgezonden op radio en tv bij Omroep Berg en Dal. Muzikale omlijsting is in handen van BoerenMaas Jazz in samenwerking met zangeres Marieke van Ruitenbeek. Publiek is er welkom.

Uitslagenavond

Tot slot op woensdag 16 maart – de dag van de verkiezingen – is er de traditionele uitslagenavond in De Mallemolen in Groesbeek. Publiek is welkom vanaf 21.00 uur. 

Uiteraard is deze uitzending rechtstreeks te volgen op radio en TV via omroep Omroep Berg en Dal.