Alle vrijwilligers van het laatste Historisch Vervoer in 2019. (foto: Peter Hendriks)
Alle vrijwilligers van het laatste Historisch Vervoer in 2019. (foto: Peter Hendriks) Foto: Peter Hendriks

Historisch Vervoer Millingen

voor het derde jaar afgelast

MILLINGEN – De organisatie van het Historisch Vervoer in Millingen is voor het derde jaar achtereen afgelast vanwege corona. Het grootste evenement van Millingen zou pas in juli 2022 plaats gaan vinden. 

In principe hadden we in december 2021 al met de organisatie voor dit jaar moeten beginnen maar de vooruitzichten waren niet van dien aard dat we zouden gaan beginnen met de organisatie. Tijdens de onlangs gehouden persconferentie zou een evenement als Historisch Vervoer Millingen kinnen maar voor de organisatie is dit te laat.
Dit evenement kan niet in die tijd gerealiseerd worden, het moet goed zijn en anders maar niet hoe spijtig het ook is voor de deelnemers, belangstellenden en niet te vergeten de Millingse ondernemers, aldus een van de organisatoren.

Liefst 39 jaar zijn de bezitters van oldtimers afkomstig van Groningen tot Maastricht de weg naar Millingen gevonden en nu helaas drie jaar niet. Ook de duizenden bezoekers missen ongetwijfeld het schuifelen langs de oldtimers van kleine tot grote personenauto’s met een flinke baard, alsmede diverse vrachtwagens die er ongetwijfeld menige kilometer op de teller hebben staan. De organisatie heeft wel de datum voor 2023 vastgesteld: 2 juli 2023.