Logo #gldstemt. (foto: omroepgelderland/gl8)
Logo #gldstemt. (foto: omroepgelderland/gl8) Foto: omroepgelderland/gl8

GL8 overzorgt lijsttrekkers-

debatten gemeente Heumen

HEUMEN - Op 1 maart staat de verkiezingsbus van Omroep Gelderland in Malden op het Kerkplein. Tussen 16.00 en 17.00 uur gaan de zeven lijsttrekkers van de politieke partijen van de gemeente Heumen met elkaar in debat.  

Laat u goed informeren en volg deze debatten via GL8 TV, radio FM 106.2 en uiteraard via de livestream van Omroep Gelderland (https://www.gld.nl/stemt). GL8 organiseert naast deze debatten ook nog debatten op 7 maart in de gemeente Mook en Middelaar; en op 12 maart in de gemeente Heumen. Beide keren in samenwerking met de Gelderlander. Zie voor meer informatie www.gl8.nl.

Laat uw stem al horen vóór 16 maart. Heeft u deze politici wat te vragen of heeft u advies voor hen, laat het ons weten en stuur dit op naar redactie@gl8media.nl. We verzamelen uw reacties en gebruiken die voor de debatten.

De verkiezingsbus

Omroep Gelderland toert vanaf vrijdag 4 februari door de provincie met een grote verkiezingsbus met daarin een mobiele studio. Lokale- en streekomroepen waaronder GL8 verzorgen hierin livestreams die in het teken staan van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart.
Vanuit de bus worden gevarieerde livestreams gemaakt die online te zien zijn. Elke lokale omroep verzorgt een inhoudelijk debat over issues die spelen, zodat inwoners goed geïnformeerd hun stem kunnen uitbrengen.