Al jaren eucharistieviering in Karl-Leisner-Mariëndaalkapel

GROESBEEK - Al enkele jaren wordt op de eerste vrijdag van de maand een eucharistieviering gehouden in de Karl-Leisner-Mariëndaalkapel. Deze viering begint om 19.00 uur. De voorganger is meestal Aloys van Velthoven (pastoor van de Cosmas en Damianuskerk), Louise Wijninga is lector. Het orgel wordt bespeeld door Lisette Cillessen en Martijn Pouwelsen zingt. 

Tevens wordt er altijd aandacht besteed aan Karl Leisner en Titus Brandsma. Het is geweldig dat de kapel haar functie behouden heeft en het beheer van de kapel uitgevoerd wordt door de Sint-Michael Stichting Groesbeek met als doelen: viering en verdieping in het katholieke geloof in Groesbeek en de bevordering van de devotie tot de zalige Karl Leisner.
De pas gepresenteerde brochure 'Karl Leisner en Titus Brandsma eindelijk samen verenigd' ligt voor geïnteresseerden achter in de kapel. In principe zijn de brochures gratis, maar een kleine gift in de offerblok bij Maria wordt ten zeerste op prijs gesteld.

"Graag willen we er nog eens op wijzen dat u de kapel financieel kunt ondersteunen. Het rekeningnummer is: NL83RABO0336685173 ten name van André Brouwer onder vermelding van kapel."
De eucharistievieringen worden gehouden op de eerste vrijdagen van de maand op 4 maart, 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 3 september, 7 oktober, 4 november, 2 december. Iedereen wordt van harte uitgenodigd voor deze vieringen.

Vooraankondiging: Op maandag- 25 juli en dinsdagavond 26 juli zullen er voor de tweede keer internationale pianorecitals plaatsvinden in de kapel.