Erelidmaatschap voor Marian Schijf

HEUMEN - Op 17 februari heeft het bestuur van 50-plus sportvereniging 'Fit & Fun Heumen' Marian Schijf in de bloemetjes gezet en feestelijk verrast met het erelidmaatschap.

Marian heeft ongeveer 20 jaar geleden – de toen genaamde “Old Socks” opgericht. Sinds de oprichting speelde zij een belangrijke rol en is de vereniging geworden tot een fijne en gezellige sportvereniging voor 50-plussers met een nieuwe naam “Fit en Fun Heumen”. 

Zij heeft grote invloed gehad op de kwaliteit van de docenten die op hun beurt de diverse sportgroepen begeleiden. (Bij)scholing van docenten is nog steeds goed geregeld. Stagiaires van sportopleidingen kunnen bij de vereniging ervaring opdoen.

In al die jaren zijn er verschillende bestuurswisselingen geweest terwijl Marian - met haar tomeloze inzet - altijd klaar stond om te zorgen dat continuïteit van de sport geborgd was.

En dan is het tijd om het wat rustiger aan te gaan doen. Marian is afgelopen zomer gestopt als beweegcoach, maar ze blijft betrokken bij de vereniging.

Ze blijft lesgeven en voor advies is zij nog altijd beschikbaar. Haar grootste taak zit erop en daarom kreeg zij een dik verdiend erelidmaatschap toegekend en een groot dankjewel voor al haar enthousiasme en inzet.