Afbeelding
Foto:

Erik Weijers: Kernachtig Groesbeek

GROESBEEK - Mijn naam is Erik Weijers en ik ben gekozen tot lijsttrekker voor Kernachtig Groesbeek voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Groesbeek is de plek waar ik geboren en getogen ben. Ik ben getrouwd met Sonja en heb twee kanjers van kinderen. In mijn vrije tijd geniet ik van de krielkippen en sierduiven rondom mijn huis. Al ruim 30 jaar ben ik bestuurslid van Kleindierenvereniging Edelras uit Groesbeek. Ook bij volleybalvereniging Ikaros ben ik al jarenlang vrijwilliger en sinds 2019 mag ik als voorzitter samen met alle andere vrijwilligers vormgeven aan deze prachtige vereniging. 

Ik ben sinds 2006 actief namens V.O.L.G. in de gemeentelijke politiek: 12 jaar als raadslid en 3,5 jaar als wethouder.
Tijdens deze jaren heb ik veel verschillende mensen mogen ontmoeten en ben met diverse onderwerpen en meningen in aanraking gekomen. Politiek wordt vaak pas tastbaar als het dichtbij komt. Je moet als politicus altijd helder zijn en duidelijk blijven in jouw standpunt. Je kunt het nooit met alle partijen eens zijn, maar het meest vervelend is onduidelijk zijn over je in te nemen standpunt of nog erger draaien als een blad aan de boom.

Samen met de leden van de Groesbeekse Volkspartij en Sociaal Groesbeek hebben we ervoor gekozen om samen verder te gaan. Samen strijden voor onze idealen.

Samen een nieuwe weg inslaan betekent ook nieuwe energie. Nieuwe energie die ontstaat als je nieuwe mensen bij elkaar brengt. Deze nieuwe energie is al maanden volop zichtbaar. Wie kijkt naar onze website, ons Facebook en Instagramaccount kan zien dat het enthousiasme ervan af spat!

We zijn er klaar voor om onze idealen te verwezenlijken. Maar daar hebben we uw hulp heel hard bij nodig. Stem voor een nieuw geluid! Stem voor een partij die heel goed weet wat ze wil en stem op een partij die kiest voor de verbinding!

Stem op 14, 15 of 16 maart op Kernachtig Groesbeek!