KBO naar Vrijheidsmuseum

Algemeen

BEEK - Na de jaarvergadering van de KBO op donderdag 10 maart in het Kulturhus van Beek gaat de KBO Beek verder met een educatief uitstapje dichtbij.

“Donderdagmiddag 24 maart van 13.30 uur vertrekken wij met vervoersbedrijf Leenders van de halte Kulturhus aan de Baron van Voorst tot Voorststraat om een bijzondere dag te beleven, Wij komen alles te weten over onze vrijheid, hoe wij aan deze vrijheid gekomen zijn en nog belangrijker, in deze dreigende, vervelende tijd, deze kunnen behouden, een middag om zeker mee te maken.

Wij beginnen met een kopje koffie of thee met iets lekkers daarna krijgen wij een interessante introfilm, waarna wij ook nog zelf door het museum kunnen dolen. Om 16.30 uur staat de bus weer klaar om naar Beek te rijden. Onze leden lezen hier alles en nog veel meer over in de laatst ontvangen nieuwsbrief. Aanmelden kan nog tot 17 maart.”

“Ook voor educatie moet u bij de KBO Beek zijn, er staan veel interessante middagen op ons jaarprogramma. Wilt u deze middagen ook meemaken, een telefoontje of mail en 20 euro per kalender jaar en u wordt van alles op de hoogte gehouden. Voor meer informatie tessersenior@hotmail.nl of 024 3226377.”