Reünie en (oud)-leden-

toernooi Groesbeeks Glorie

GROESBEEK - "We vinden het hoog tijd om weer eens gezellig bij te kletsen, herinneringen op te halen én te delen waarom we met veel plezier lid zijn (geweest) van Handbalvereniging Groesbeeks Glorie. Om deze reden organiseert handbalvereniging Groesbeeks Glorie op zaterdag 9 april een reünie en (oud)-ledentoernooi."

De avond start om 19:00 uur en vindt plaats in de kantine van sporthal Heuvelland in Groesbeek (Ambachtsweg 8a).  
Voor iedereen die ook graag nog een keer een partijtje handbal wil spelen is er de gelegenheid om lekker te ballen. Je kunt je hiervoor individueel opgeven, maar je mag natuurlijk ook zelf oud-teamgenoten benaderen en als team inschrijven.

Groesbeeks Glorie heeft geprobeerd om zoveel mogelijk leden en oud-leden (vanaf 16 jaar) via de email een persoonlijke uitnodiging te sturen. "Mocht je geen email hebben ontvangen maar wel graag bij de reünie en het (oud)-leden toernooi aanwezig willen zijn, eventueel met partner, meld je dan aan voor 26 maart via reunie@groesbeeksglorie.nl. Geef bij je inschrijving aan of je op deze avond ook graag een handbalwedstrijd wil spelen. We kijken ernaar uit om elkaar te ontmoeten op zaterdag 9 april."