De lijsttrekkers van de PvdA in de regio. Van links naar rechts: Ton Broekmans (PvdA Mook en Middelaar),Theo Müller-Königkrämer (PvdA Heumen) en Lesley Albers (PvdA Berg en Dal)
De lijsttrekkers van de PvdA in de regio. Van links naar rechts: Ton Broekmans (PvdA Mook en Middelaar),Theo Müller-Königkrämer (PvdA Heumen) en Lesley Albers (PvdA Berg en Dal)

PvdA: Lokaal en Sociaal

in uw gemeente

REGIO - De PvdA in Berg en Dal, Heumen, Mook en Middelaar is lokaal en sociaal. Wij vinden dat politiek over mensen gaat en kiezen voor een inclusieve toekomst met eerlijke kansen voor iedereen. Wij hebben hier haalbare en realistische plannen voor. 

Zo vinden we dat er meer betaalbare woningen moeten komen. Iedereen moet mee kunnen doen; wie het nodig heeft moet een steuntje in de rug krijgen. Doet u met ons mee? Hieronder vindt u per gemeente onze plannen.

Berg en Dal

PvdA Berg&Dal wil de gezondste gemeente worden van Nederland door integrale aanpak van wonen, zorg, toerisme, werk en armoedebestrijding. Een sociale en groene gemeente waarin het goed vertoeven is, jongeren kunnen blijven wonen, niemand wordt uitgesloten en iedereen meedoet: stemlokaalsociaal.nl.

Heumen

PvdA Heumen wil dat er betaalbare woningen gebouwd worden. Wij vinden dat woningen er zijn om in te wonen, niet om in te beleggen. We gaan voor haalbare duurzame oplossingen: focus op zonne-energie en isoleren van woningen. Armoede gaan we actief tegen.

Mook en Middelaar

Wij kijken naar elkaar om. Samenwerken is ons motto. Samen kun je iets bereiken. Groen en duurzaam is belangrijk. Iedereen moet mee kunnen doen. Wij hebben zorg voor mensen die het minder breed hebben.

Stem 14, 15 of 16 maart PvdA Lokaal Sociaal in Berg en Dal, Heumen en Mook en Middelaar.

Voor meer informatie en onze ideeën:
https://bergendal.pvda.nl
https://heumen.pvda.nl
https://mook.pvda.nl