Vrijwilligersavond van

HSV De Zeelt in Millingen

MILLINGEN - Op zaterdag 5 maart zijn alle vrijwilligers van hengelsport vereniging De Zeelt uit Millingen aan de Rijn weer in het zonnetje gezet.

Uit blijk van waardering werd hun een gezellige middag / avond aangeboden bij café zaal ’t Fuske voor al hun inspanningen in de afgelopen twee jaar. Onder het genot van een drankje werd het een zeer gezellige avond. Uiteraard werd er ook voor eten gezorgd. 

"Onze vrijwilligers bestaan uit diverse groepen, we kennen de onderhoudsgroep, de wedstrijd commissie, controleursgroep en jeugdcommissie. Als een vijftallig bestuur kunnen we veel maar zonder hulp van al onze vrijwilligers zouden we nooit zo’n actieve vereniging kunnen zijn. Dit vertaalt zich dan weer in het stijgende aantal leden waaronder ook steeds meer jeugdleden. Onze vereniging telt momenteel 406 leden, hier mogen wij als bestuur maar zeker ook de vrijwilligers trots op zijn."

"Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers, hoe meer handen hoe minder werk. Mocht u zich geroepen voelen om ons te ondersteunen, twijfel niet en meldt u aan via dezeelt@gmail.com."