Activiteitenagenda Heumen dertig jaar actief

HEUMEN - Wist u dat het dorp Heumen al dertig jaar een activiteitenagenda kent? In 1992 heeft Peter Verhoeven deze opgestart. In het begin nog op papier door maandelijks een actueel overzicht onder de deelnemende verenigingen te verspreiden. Het begin verliep stroef, maar een nieuwe start in 2002 zorgde er voor dat een groot aantal verenigingen in het dorp Heumen al hun activiteiten op deze agenda plaatsten. Vanaf 2016 kon je deze activiteitenagenda ook via de website van muziekvereniging Vlijt en Volharding raadplegen (opvragen via een excelsheet).

Sinds eind 2019 is de activiteitenagenda digitaal te vinden op de website van Terp. De verenigingen kunnen zich op deze website presenteren met logo en een korte beschrijving.

Plannen activiteiten

Na aanmelding kunnen ze via deze site hun activiteiten met datum en eventueel flyer en dergelijke doorgeven, waarna deze op de activiteitenagenda worden geplaatst.
Hoe meer verenigingen dit doen, hoe gemakkelijker het wordt voor andere verenigingen om bij het plannen van activiteiten rekening te kunnen houden met de andere verenigingen, zodat de verenigingen elkaar niet in het vaarwater zitten.

Alle verenigingen welkom

Helaas is de animo om activiteiten aan te melden de laatste jaren sterk gedaald. Bij deze een oproep aan alle verenigingen om je verenigingsgegevens door te geven en actief activiteiten aan te melden. Kijk eens op de website www.terpheumen.nl en klik op activiteitenagenda en blader en klik maar eens door wat er nu al op staat. Alle verenigingen zijn welkom om mee te doen.

Hiermee wordt niet alleen aan de verenigingen een platform gegeven, maar kan iedereen zien wat en wanneer er iets in Heumen te doen is.