Van links naar rechts Erik Weijers, Wiebo Kersten en Irma van de Scheur.
Van links naar rechts Erik Weijers, Wiebo Kersten en Irma van de Scheur. Foto:

Kernachtig Groesbeek, Nu samen

GROESBEEK - VOLG, Sociaal Groesbeek en de Groesbeekse Volkspartij hebben de afgelopen jaren gestreden voor de belangen van jou, inwoner van ons prachtige dorp.

Echter, na de vorige gemeenteraadsverkiezingen bleek al snel dat de invloed van één partij heel klein is op het moment dat je te maken krijgt met elf partijen. In ons eentje zijn we niet in staat onze idealen en die van onze kiezers waar te maken. We zijn daarom om de tafel gaan zitten en hebben gekeken naar wat ons bindt. Van daaruit hebben we besloten tot samenwerking en die verder uitgebouwd.

Resultaat: samen een nieuwe partij opgericht: Kernachtig Groesbeek, een partij met Groesbeekse wortels, actief voor de Groesbeekse kerkdorpen en andere kernen. Wij willen na de verkiezingen met twee wethouders aan de slag: Irma van de Scheur en Erik Weijers. Het zijn ervaren bestuurders en ze staan klaar om te beginnen.

Om onze invloed op de lokale politiek zo groot mogelijk te maken, hebben we daarom bij de verkiezingen jouw stem keihard nodig! Maak gebruik van de kans om deze lokale partij breed in de gemeenteraad en het college te krijgen. Ga stemmen! Stem op 14, 15 of 16 maart op een echte Groesbeekse partij: Kernachtig Groesbeek. We sluiten af in het Groesbeeks: Da ge beda.nkt ziet, daa wètte.