Warmtepomp.
Warmtepomp. Foto: Karin

Thema-avond over warmtepompen door Energiecafé Mook en Middelaar

Algemeen

MOOK EN MIDDELAAR - Van het aardgas af: wanneer is uw woning gereed om een warmtepomp te installeren en wanneer is het beter om te wachten? Wat komt erbij kijken, wat is er nodig en hoe kunt u gebruik maken van subsidie? Goed om te weten hoe u daarmee uw voordeel kunt doen, binnenkort of op termijn!

Marwin Dekkers van de WoonWijzerWinkel Limburg en Jos van der Lint van het Loket Duurzaam Wonen Plus praten de bewoners van Mook en Middelaar daarover bij tijdens een thema-avond van het Energiecafé op donderdag 24 maart.  

Alle ins en outs van de warmtepomp

Marwin zal de ins en outs van een warmtepomp vertellen inclusief de hybride warmtepomp. Wanneer het zinvol is om die te installeren en wanneer niet. Marwin is in het dagelijks leven directeur van de WoonWijzerWinkel Limburg. Deze organisatie ondersteunt bij energiebesparingstrajecten en bij de uitvoering daarvan door geselecteerde installateurs. 

Subsidies en leningen

Jos zal de subsidieregeling voor warmtepompen toelichten en dat aanvullen met ervaringen van bewoners in onze eigen regio. Jos is energieadviseur van het Loket Duurzaam Wonen Plus en verzorgt tweewekelijks een spreekuur in onze gemeente over allerlei aspecten van energiebesparing en subsidies. 

Veel ruimte voor vragen

Voor aanvang en in de pauze is er ook gelegenheid om vragen te stellen over allerlei andere onderwerpen die met verduurzaming en warmte te maken hebben en wat u daar zelf eventueel in kunt doen.

Deze thema-avond is voor bewoners van Mook en Middelaar op 24 maart in zaal De Wieken in Molenhoek. Inloop vanaf 19.30 uur, de presentatie start om 20.00 uur.