Teens en Volwassenen van toneelvereniging Steeds Hoger uit Malden spelen: ‘In voor en tegenspoed’

Algemeen

MALDEN - De Teens en de volwassenen van toneelvereniging ‘Steeds Hoger’ starten ons seizoen met het moderne, tragikomische tweeluik: In voor- en tegenspoed. Een stuk geschreven door Robbert Jan Proos.

Twee maanden geleden hebben Karlijn en Michel elkaar via Tinder ontmoet en nu al besluiten ze te gaan trouwen. Daar vindt de omgeving wel wat van. In het eerste deel (door drie volwassenen) ontmoeten de ouders elkaar en komen oog in oog staan met een afschuwelijk huwelijk. En in het laatste deel (door drie teens) zit het aankomende bruidspaar bij de ambtenaar van de burgerlijke stand in een zeer ongemakkelijk gesprek. De belangrijkste vraag is uiteraard: is het wel verstandig om zo snel te trouwen?

Men kan deze voorstellingen zien op zaterdag 9 april om 20:00 uur en op zondag 10 april om 14:30 uur in Multifunctioneel Centrum Maldensteijn, Kerkplein 8 in Malden. Op de dag van de voorstelling is de kassa geopend vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Entree jongeren tot 16 jaar of volwassenen ouder dan 65 jaar: 3,00 euro. Entree volwassenen: 5,00 euro. Men kan meteen bij de kassa lootjes kopen voor onze loterij!

Kijk voor meer informatie of om te reserveren op www.steedshogermalden.nl. Vind ons leuk op facebook: Toneelvereniging Steeds Hoger. Volg ons ook op twitter: @steedshoger en instagram: steedshogermalden.