Terp Heumen.
Terp Heumen. Foto: Vereniging De Terp

Heumen presenteert…

Algemeen

HEUMEN - Het dorp Heumen is de laatste jaren fors gegroeid. Mede door de situatie rond corona hebben veel van de inwoners nog geen kennis kunnen maken met het omvangrijke verenigingsleven in Heumen. Veelal weten deze nieuwe inwoners maar ook mensen die er wat langer wonen, niet wat er zoal te doen is.

Alleen een oproep aan alle verenigingen om de verenigingsgegevens door te geven en actief activiteiten aan te melden op de activiteitenagenda voldoet niet. Vandaar dat een aantal initiatiefnemers het idee heeft opgepakt om iets te organiseren om het verenigingsleven op de kaart te zetten. Zo’n 25 verenigingen hebben op dit initiatief gereageerd waarna definitief is afgesproken om gezamenlijk op 14 mei het evenement ‘Heumen Presenteert’ te organiseren. Dit om bekendheid, verbinding en betrokkenheid te genereren, waarmee het bestaansrecht van verenigingen wordt gewaarborgd. Oude en nieuwe dorpsgenoten kunnen kennismaken met het verenigingsleven, maar ook met elkaar. Dat laatste is mede de kracht van de verenigingen.

Het is de bedoeling dat de deelnemende verenigingen zich deze middag in en rond Terp (Terp de vereniging van de verenigingen) middels woord, beeld, spel, video, stands en demonstraties presenteren aan de bezoekers. Iedereen is van harte welkom om kennis te komen maken en eventueel met een drankje ieders ervaringen te delen. Schrijf deze datum, 14 mei van 14.00 tot 17.00 uur al vast in uw agenda.

Kijk ook eens op www.terpheumen.nl en klik op activiteitenagenda en blader en klik maar eens door wat er zoal te doen is in Heumen.