De Horst 1 kan achterstand niet inlopen

Algemeen

DE HORST - Zondag 13 maart speelde De Horst een thuiswedstrijd tegen Rietvogels/ Euro Girls 1. Helaas wist de tegenpartij al snel doelpunten te maken, waardoor de dames van de Horst gelijk tegen een achterstand aankeken.

De eerste twee doelpunten van de Horst werden even later gescoord door Malissa Jacobs om de achterstand terug te brengen naar 2-6. De Horst kon de achterstand niet verkleinen aangezien de dames van de Horst niet goed in de wedstrijd zaten.
Na doelpunten heen en weer werd de rust ingegaan met een stand van 4-8. In de rust kregen de dames van de Horst een peptalk van de coaches.
De Horst ging na rust goed van start doordat Romy een doelpunt maakte en de stand naar 5-9 bracht. Helaas liep de tegenpartij weer uit en stond er een stand van 5-12 op het scorebord.

De Horst werd weer op scherp gezet waardoor de dames door middel van twee doelpunten weer terugkwamen naar 7-12. Er volgde een time-out, waarbij de coaches aangaven dat  de laatste 14 minuten fel moesten. De Horst reageerde goed op de time-out en scoorde gelijk 3 doelpunten. Deze doelpunten waren helaas niet genoeg voor de eindzege.

De wedstrijd eindigde in een nederlaag van 10-14. Doelpunten: 4x Malissa Jacobs, 3x Romy Wijnhoven, 1x Dianne van Kesteren, 1x Janiek van Kesteren, 1x Tessa Theunissen